ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ 2017 ΤΟΥ Σ.Π.Μ.Ευβοίας, Φωτογραφίες

 

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους που παρεβρέθησαν στην εκδήλωση κοπής πίτας για το 2017 που διοργάνωσε ο ΣΔΠΜΕ καιέλαβε χώρα στο Κουτούκι του Χαλκιδέου το βράδυ της Παρασκευής 03 Φεβρουαρίου.


Ευχαριστούμε τον συνάδελφο και αντιπεριφεριάρχη Π.Ε. Ευβοίας Φάνη Σπανό που μας τίμησε με την παρουσία του.

Ευχαριστούμε τους προέδρους και τα μέλη των συλλόγων μηχανικών που παρεβρέθησαν και διασκέδασαν μαζί μας.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν για την λειτουργία του site αλλά και για τις δράσεις του συλλόγου. Ευχαριστούμε τα καταστήματα της Χαλκίδας για την στήριξή τους με τις προσφορές δώρων για τους συμμετέχοντες.

Ευχαριστούμε το καταστημα CHILLBOX ΧΑΛΚΙΔΑΣ και τον συνάδελφο Κώστα Γεωργακόπουλο για την βοήθεια στην διαθεση των προσκλήσεων

Το φλούρι της βασιλόπιτας το βρήκε η καλεσμένη Έλενα Σουλιωτάκη αδερφή της βοηθού γραμματέα του συλλόγου Αναστασίας Σουλιωτάκη.Τα δώρα που κληρώθηκαν μπορείτε να τα δείτε αναλυτικότερα στο λινκ spmevias.gr/article.php. Μας στηρίζει η τοπική κοινωνία, την στηρίζουμε και εμείς.

Ευχαριστούμε το ΚΟΥΤΟΥΚΙ του ΧΑΛΚΙΔΕΟΥ. Όλοι ήταν άψογοι. Ιδιοκτήτες, σερβιτόροι, μουσικοί, τραγουδιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να περάσουμε καλά. Το φαγητό αξιόλογο και άφθονο δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Το κρασί ατελείωτο βοήθησε να ανέβει το κέφι και να περάσουν όλοι ευχάριστα.

 Όλα τα μέλη του ΔΣ προσπαθήσαμε για την διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής και ελπίζουμε να περάσατε καλά.

 

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά στο άλμπουμ του χρήστη του facebook flashback στον σύνδεσμο

www.facebook.com/FlashbackPhotographyMedia/photos/