Μόνιμες Επιτροπές ΤΕΕ Εύβοιας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σας υπενθυμίζουμε ότι δόθηκε παράταση ως προς το χρόνο υποβολής αίτησης για συμμετοχή στις Μόνιμες Επιτροπές του Τμήματος μας μέχρι την Δευτέρα 16/03/2015.

Συνημμένα σας αποστέλλουμε την σχετική φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και τον κατάλογο των Μόνιμων Επιτροπών, όπως αποφασίστηκαν από την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στις Μόνιμες Επιτροπές, μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να τη στείλετε στο ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας, στη διεύθυνση ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου: [email protected].
Σημειώνεται τέλος ότι:
α) Η αίτηση δεν συμπληρώνεται για την Mόνιμη Eπιτροπή Βόρειας Εύβοιας με αριθμό (7), διότι συστάθηκε εκ νέου το Σεπτέμβριο 2014 με συναδέλφους που εδρεύουν στον Βόρεια Εύβοια.
β) Για την Mόνιμη Eπιτροπή Νοτίου Ευβοίας με αριθμό (8), υπάρχει προϋπόθεση για τους συναδέλφους που θα δηλώσουν συμμετοχή, να εδρεύουν στην περιοχή της Νοτίου Ευβοίας.
γ) Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται για το πολύ έως 2 ή 3 Mόνιμες Eπιτροπές.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Τμήματος μας, στα τηλέφωνα: 2221061285, 2221061286.

 

Με εκτίμηση
Για τη Δ.Ε. του ΤΕΕ/Π.Τ. Εύβοιας
Ο Πρόεδρος

 

Κων/νος Λάππας